Leuke spelletjes voor een avond in de kroeg

Blog Leuke spelletjes voor een avond in de kroeg

Heb je wel eens in de kroeg gezeten en een spelletje gespeeld? Vast wel, maar wellicht is er een spelletje wat je nog niet gespeeld hebt. In deze blog lees je meer over welke leuke spelletjes er allemaal zijn en de kans is groot dat er iets tussen zit waarvan je nog niet gehoord hebt! Er is geen tijd te verliezen, lees snel verder en kom erachter wat jij de volgende week gaat doen in de kroeg.

Karaoke set voor in de kroeg of op een feestje 

Een karaoke set voor in de kroeg of op een feestje is een van de leukste dingen die je je kan bedenken. Het klinkt vaak afgrijselijk maar een ding is zeker, als er een karaoke set staat kun je wel lachen! Karaoke komt oorspronkelijk uit Japan en is in de jaren 70 per ongeluk bedacht toen een zakenman moest optreden en wel muziek nodig had van bestaande nummers zonder zang. Daarna is het binnen de kortste keren over heel de wereld verspreid. Nu kennen we het ook in Nederland en veel mensen hebben het ook wel eens gedaan. Ben jij benieuwd naar karaoke voor een huisfeestje maar heb je geen karaoke set tot je beschikking? Kijk dan eens op de site van MaxiAxi. Zij bieden een ruim assortiment aan verschillende karaokesets, zo weet jij zeker dat er iets voor jou tussen zit. En mocht je nog vragen hebben is dat helemaal geen probleem. Deze worden graag door het personeel van MaxiAxi beantwoord.

Aapje gooien

Het spel aapje gooien is erg leuk op een huisfeestje of in de kroeg. Het enige wat je nodig hebt is twee dobbelstenen en goed gezelschap. Het spelletje werkt zo. Je gooit de dobbelstenen, je moet proberen een twee en een één te gooien. Dan gooi je aapje en moet de persoon die het laagste gooit meer drinken. Leuk spel voor een keertje, het zal er vast gezellig mee worden!  

Recente berichten