Dagje shoppen? Get a day room en geniet optimaal

Blog Dagje shoppen? Get a day room en geniet optimaal

Dagje shoppen? Get a day room en geniet optimaal

Een dag shoppen in Amsterdam is fantastisch. Urenlang de winkelstraten doorstruinen op zoek naar de leukste aanbiedingen en ergens neerploffen voor een hapje of een drankje tussendoor. Genietend van het zonnetje aan de grachten kun je op zo’n dag erg veel plezier beleven. Toch kan een dagje shoppen op zichzelf ook behoorlijk vermoeiend zijn. Door het slenteren begin je na een paar uurtjes je benen toch wel te voelen en elke keer winkel in, winkel uit doet ook niet altijd veel goeds voor je humeur.

Bijkomen in een daghotel

Daghotels zijn reguliere hotels die hun kamers ook inzetten voor gasten die er alleen overdag gebruik van willen maken. Een kamer huren kan al voor een paar uurtjes, ideaal voor een dagje shoppen bijvoorbeeld. Het is in Nederland nog vrij nieuw maar in het buitenland wordt het al veel gebruikt. Het zal dus ook niet lang meer duren voordat steeds meer mensen hier gebruik van gaan maken.

Waarom alleen overdag?

In de reguliere hotels kun je vaak inchecken vanaf een uurtje of drie, en moet je weer uitgecheckt zijn ergens tussen 11:00 uur en 12:00 uur. Dit doen de hotels zodat er genoeg tijd is om tussendoor schoon te maken. Toch zijn heel veel mensen pas veel later in hun hotelkamer dan 15:00 uur en zijn er ook veel mensen al een stuk vroeger dan 12:00 uur weer vertrokken. Dit maakt dat er ontzettend veel hotelkamers gewoon helemaal leegstaan. Voor de shoppers is het ideaal om even neer te kunnen ploffen of een paar uurtjes bij te kunnen slapen. Voordat je verder gaat met het avondprogramma. Überhaupt kan het heel fijn zijn om een plek te hebben waar je gewoon even rustig kan bijkomen van alle drukte en herrie in de stad.

Get A Day Room

Om iedereen die op zoek is naar een hotel voor overdag zo goed mogelijk te bedienen is er een site ingericht waarop je alle hotels kunt vinden die hun kamers ook alleen overdag aanbieden. Je vindt bij Getadayroom Amsterdam diverse hotels in Amsterdam die je kunt gebruiken voor wanneer je een dag gaat shoppen in de hoofdstad. Naast kamers in Amsterdam biedt de website ook hotels aan op vele andere plekken in zowel Nederland als België. Aarzel dus niet om een kijkje te nemen wanneer je in een andere stad dan Amsterdam wilt gaan winkelen. Je kunt de tijden waarop je toegang wil tot de kamer, volledig zelf bepalen. Ook is het mogelijk om tot op de laatste minuut nog kosteloos je reservering te annuleren. 

Recente berichten