Buitenspeelgoed voor kinderen vanaf drie jaar

Blog Buitenspeelgoed voor kinderen vanaf drie jaar

Buitenspeelgoed voor kinderen vanaf drie jaar

Ben je op zoek naar een cadeautje voor een kind tussen de twee en vier jaar oud? Een origineel cadeautje vinden kan soms best lastig zijn. Een beetje creativiteit is wel vereist! Kinderen zijn tegenwoordig veel in de weer met tablets. Toch is het belangrijk dat ze ook lekker buitenspelen, want buiten kun je ontzettend veel leuke dingen doen. Een cadeautje voor buiten is dan ook zeker een goed idee. Om je op weg te helpen, hebben we aantal leuke ideetjes verzameld. Onderstaand speelgoed is geschikt voor kinderen vanaf drie jaar.

1. Ringwerpspel

Met het ringwerpspel kunnen kinderen gekleurde ringen om paaltjes gooien. Elk paaltje heeft een eigen score. Het spel wordt geleverd met vier ringen in verschillende kleuren. 

2. Lolobal

De lolobal is perfect voor een kind om zijn of haar energie kwijt te kunnen. Het kind kan op de lolobal gaan staan, klemt de bal om zijn of haar voeten en kan beginnen met springen. Ideaal voor kinderen die gek zijn op stuiteren, springen balanceren. 

3. Outdoor Blikgooien

Wie kent blikgooien nou niet? Een leuk Oudhollands spel waarbij je blikken opstapelt tot een piramide. Je kan de blikken op een plank, een muurtje of de rand van een tafel zetten. Vervolgens kunnen de kinderen met een zakje de blikken omver gooien. Per beurt heb je de mogelijkheid om drie zakjes te gooien. 

4. Stoepkrijt

Simpel, maar hier scoor je vaak punten mee! Stoepkrijten vinden namelijk heel veel kinderen leuk. Ze vinden het heerlijk om een straat vol te kalken met krijt in leuke kleurtjes, want nergens kun je zulke grote tekeningen maken als op de stop. Met stoepkrijt kun je makkelijk kinderen vermaken. Zo kun je verschillende spelletjes doen als boter kaas en eieren of een autoweg tekenen voor speelgoedauto’s. Je kunt het ook groter aanpakken en een step of fietsbaan maken waar de kinderen met hun fietsje of step overheen kunnen rijden. Genoeg opties!

5. Waterballonnen

Gegarandeerd succes in de zomer! Met waterballonnen kunnen kinderen zich helemaal uitleven. Ze kunnen een waterballonnen gevecht houden met hun vriendjes en vriendinnetjes. Maar het is ook leuk om er andere spelletjes mee te doen. Zo kun je een eierrace doen, maar dan met waterballonnen in plaats van eieren of je kunt er mee gaan kegelen. Wel na afloop goed opruimen, want heel duurzaam is het natuurlijk niet. 

De keuze is enorm, maar we hopen dat we je met deze tips een beetje op weg hebben geholpen. Wil je toch nog wat meer inspiratie? Neem dan een kijkje bij top1toys nl.

Recente berichten